• Arun Patel
    Uw productiviteit, de diensthouding, en alle eerlijkheid van samenwerking maken ons zeer tevreden. Wij zijn een vertrouwde op partner.
  • s *** v
    Клещи понравились, опробовал в работе-автомат, переключает только вкл-откл! Надеюсь прослужат долго, пока впечатления отличные!
  • Nam toe
    Deze wederzijdse samenwerking het laatst ongeveer 4 jaar, en moet toelaten de dienst die zij aboved gedacht is hebben verstrekt. Onze samenwerking zal vele jaren duren.
Contactpersoon : Kenny
Telefoonnummer : +8613861774579
WhatsApp : +8613861774579

twee componentenkleefstof

Plaats van herkomst HET VASTELAND VAN CHINA
Min. bestelaantal 500set
Productdetails
Laat een bericht achter
Productomschrijving

Twee componentenkleefstof

Is het twee-component structurele zelfklevende dichtingsproduct verdeeld in twee componenten in het productieproces, die in de componenten van a/B-over het algemeen verdeeld zijn. De component A is dunne modder, die wit is, en de component B is genezende agent en zwartsel, die zwart zijn. De gemeenschappelijke verpakking is component A in 180-190l-ijzervat en component B in het plastic vat van 18-19l. Wanneer gebruikt, worden de twee componenten gemengd in aandeel en genezen. Het effect kan niet worden bereikt door één alleen component te gebruiken.

 

Hoe te gebruiken:

 

Oppervlaktebehandeling: ruw de te herstellen delen of worden geplakt, en dan hen schoonmaken met schoonmakende agent.

 
Voorbereiding: meng gelijk componenten a en B in een redelijk deel en put hen binnen de gespecificeerde verrichtingstijdslimiet uit.
 
Het met een laag bedekken: pas gelijk de voorbereide lijm op de oppervlakte van het aan te hangen voorwerp toe.
 
Het genezen: het kan in gebruik worden gezet na het genezen bij 20 ~ 25 ℃ 24 uren of bij 20 ~ 25 ℃ 2 uren + 80 ℃ 2 uren. Als de temperatuur laag is, verwarm of breid de het genezen tijd uit om het genezen te bevorderen.

 

Gebruiksstap:

twee componentenkleefstof 0

twee componentenkleefstof 1

 

twee componentenkleefstof 2

Geadviseerde Producten